Cautare

348 de rezultate pentru "pin up girls" (3.30 secunde)
Un numar de 30 de candidati, printre care fostul consilier prezidential Elena Udrea, viitorul ministru Mircea Toader si Darius Valcov, sotul vicepresedintelui PIN Lavinia ßandru, vor concura sambata pentru cele 9 posturi vacante de secretar executiv al PD.
PIN - 2,2%; PPCD - 1,5%; PC - 1,5%, releva o cercetare sociologica realizata de Institutul Pro si Data Media, concluzia principala fiind ca situatia la varful politicii romanesti devine mai echilibrata.
PIN a inceput prin a edita si a distribui brosuri care se intituleaza "In Europa, dar nu asa!". (D.G.)
Conform sondajului, in favoarea premierului liberal se pronunta 29% dintre votantii democrati, 25% dintre cei social-democrati, 21% dintre peremisti, 58% dintre udemeristi, 24% din electoratul PNG, 38% din cel al PN¥CD si 23% din cel al PIN.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a anuntat ca va depune in cursul zilei de astazi o plangere impotriva presedintelui PD Emil Boc, a deputatului PD Daniel Buda si a sefului trustului "Gazeta" Liviu Man, acuzandu-i de asociere cu scopul de a-i denigra imaginea.
Sub pragul electoral de 5% se afla PLD (3,2%), PIN (1,5%), PN¥CD cu 1,4%; PC cu 1,2% si FDGR, care inregistreaza un procent de 0,1%.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a propus clasei politice formarea unui "guvern al interesului national", ca solutie pentru iesirea din actuala criza politica, guvern care sa fie format din reprezentantii tuturor partidelor parlamentare si condus de Calin Popescu-Tariceanu.
Mai mult, vicepresedintele PIN a caracterizat rezolutiile presedintelui Traian Basescu puse "pe diverse biletele" drept "cea mai calificata forma de trafic de influenta".
Numele ei este Aurelian Pavelescu, deputatul care in cateva luni a fost deputat PD, apoi PIN, iar pentru moment PNTCD.
Iar sub pragul electoral se afla PLD, PNTCD, PIN si PC. In ceea ce priveste increderea in personalitatile politice, Traian Basescu ramane in fruntea clasamentului, cu 50,9%.
Conform surselor citate, strangerea banilor s-a facut la Bucuresti sub coordonarea actualului secretar general al democratilor, Vasile Blaga, iar in tara sub cea a lui Cozmin Gusa, in prezent presedintele PIN.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a afirmat ca este datoria lui Traian Basescu sa vina cu un raport public pe marginea "acuzatiilor grave" din documentul PSD si sa renunte astfel la "pretexte de santaj".
In aceeasi situatie se afla si partidul lui Cosmin Gusa, existenta PIN-ului la Mangalia putand fi pusa la indoiala - daca nu s-ar sti faptul ca formatiunea are o filiala locala de anul trecut.
Partidul Conservator e cotat la 2 procente, iar PIN - 1%. Comparativ cu februarie, Alianta pierde 4%, PSD castiga 3, iar PNG, 2.
Astfel, 47,4% au opinii pozitive despre PSD, 40% - despre PNL, 37,6% - PD, 35,5% - PNG, 24,3% - PRM, 16,5% - PLD, 12,8% - PIN, 12,7% - PN¥CD, 12,6% - UDMR si 12% - PC.
In afara Parlamentului ar ramane UDMR - 4,2%, PLD - 4,1%, PIN - 1,5% si PC - 1,3%.
"Motiunea este slabuta si facuta politicianist" "Nu o sa se intample absolut nimic care sa schimbe in bine situatia din Romania", a declarat presedintele PIN, Cozmin Gusa, in cadrul aceleiasi emisiunii televizate.
Liderul PIN, Cozmin Gusa, a declarat ieri la Iasi ca alegerile pentru desemnarea presedintelui CNSAS ar trebui blocate pana la adoptarea noii legi de functionare a institutiei.
Cea facuta luni de PIN in legatura ca renegocierea Tratatului de Aderare a Romaniei la UE a fost calificata drept un "non-sens juridic".
Creditati de ultimele rezultate ale sondajelor cu procente care le situeaza sub pragul electoral pentru Parlamentul Romaniei, formatiuni ca UDMR, PC, PLD, PIN si PNTCD vor sa acceada in Parlamentul European.
google-analytics.com